Anderen over almamedia

Persvoorlichter Rode Kruis Nederland

"Goed om beter inzicht te krijgen. Schept duidelijkheid over de zwakke -en sterke- punten. Een 10!"

 

Judith Sepmeijer Ministerie V&W

"Wij hebben Marije ingehuurd als regisseur van een aantal films die gemaakt moesten worden in het kader van een mobiliteits-project bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat. Marije wist in korte tijd uitstekend in beeld te verwoorden wat wij wilden laten zien. Ze heeft vele contacten bij diverse media. Is flexibel en denkt mee. Ook haar optreden als moderator bij een symposium beviel ons uitstekend, mede door haar kennis van zaken en directe open en persoonlijke optreden."

Cor Groeneweg Hoofd Communicatie Verbond van Verzekeraars

"Marije Alma is een enthousiaste all-rounder in medialand. Ik heb Marije jaren meegemaakt als gedreven journalist bij de NOS, waar ze vele ingewikkelde situaties naar haar hand wist te zetten. Als directeur Communicatie bij het Verbond van Verzekeraars heb ik haar al meerdere malen als mediatrainer aanbevolen bij relaties. De feedback  was altijd positief. Ze is spontaan, stelt mensen in een training of in een zaal op hun gemak en weet de juiste vragen te stellen. Ze is heel doelgericht en aanstekelijk enthousiast."

Bart Pulles Commissaris Buitenlandse Investeringen

"Marije's inlevingsvermogen en persoonlijke aanpak waren waardevolle ingredienten voor een succesvolle en onderhoudende plenaire sessie tijdens de Masterclass."

Generali Verzekeringen over trainingen en coaching

"Intensieve begeleiding is goed, zeer leerzame training in een goed tempo, fijne en veilige sfeer en goed praktijkgericht. Goede en prettige interactie met leerzame spiegelmomenten. Bedankt!"

De eerste vrouwelijke burgemeester van Amsterdam op de cover van Elsevier. Lippenstip, prachtig haar, arty oorbel, mooi-mooi. Resultaat van een geslaagde foto-shoot.

  • ©Copyright 2020, Almamedia