Wie is wie

Marije Alma: oprichter en eigenaar van almamedia (2009)

"Ik vind het fantastisch om na al mijn journalistieke ervaring mensen en bedrijven te adviseren over hun te volgen mediastrategie. Dat doe ik als communicatie-adviseur maar vooral als trainer. Ik ontvang mensen in mijn eigen studio of adviseer ze op locatie. Ik help ze hun presentatie te verbeteren en geef ze gerichte handvatten voor een goed mediaoptreden. Sinds juni 2015 geef ik ook werkcolleges 'Presenteren' aan de Universiteit van Amsterdam. Zodat masterstudenten hun scriptie beter kunnen verdedigen maar ook hun mannetje weten te staan bij een presentatie op bijvoorbeeld een advocatenkantoor"

 

Bob van 't Klooster: 

Voor Bob van ’t Klooster, is de wereld van media en communicatie een pad van inspiratie en oneindige mogelijkheden. Hij heeft daarin als missie om samen met inspirerende mensen en organisaties het authentieke en nieuwswaardige verhaal te ontwikkelen en te zorgen voor impact.

 Afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam als historicus, werkte hij decennialang als journalist en redacteur binnenland bij het Algemeen Dagblad. En sinds 2005 als woordvoerder en communicatie-adviseur op diverse departementen en voor verschillende ministers, overheidsorganisaties en bedrijven. Het laatste jaar combineert hij een leven als freelance adviseur en brandcoach met dat als brouwer van Bob’s kombucha.

 Bob heeft 25 jaar ervaring in de journalistiek en communicatie. Met veel inzicht in de processen en menselijke aspecten van een (overheids)organisatie ondersteunt hij bij de ontwikkelingen (of verfijning) van een communicatie-strategie. Hij leert organisaties zich te richten op ‘all who can tell your story’ Een denker en doener in één.

Anne Spies: presentatietrainer Spies&Spreken

"Anne is mijn compagnon en ik werk al jaren met haar samen. We organiseren de 'Spraakmakende trainingen', congrestrainingen en geven regelmatig samen workshops."

Ingeborg Wieten: actrice, geeft acteer-, presentatie- en stemgebruik-trainingen

"Met Ingeborg werk ik heel graag samen omdat zij weer op een hele andere manier naar presentaties kijkt. Zij heeft bijvoorbeeld al menig deelnemer met een monotone manier van spreken van dat probleem afgeholpen" 

 

Marije Alma media- en presentatietrainer
Anne Spies presentatietrainer
Ingeborg Wieten actrice en stemcoach
Bob van 't Klooster Communicatiestrateeg
Malou van der Wel Stemtrainer-logopedist
  • ©Copyright 2020, Almamedia